23948sdkhjf

Ny PLASMA teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af HIN A/S

CK PLASMA 3 opfylder de stigende krav til print, og øger sikkerheden i processerne. Den nye PLASMA coating sikrer øget pålidelighed i processerne og hjælper jer med betydelige besparelser i produktionen.

CK PLASMA er en funktionel overfladebelægning, der reducerer mængden af overfladeenergi på trykværktøjet og i åbninger. Med andre ord er vedhæftningen af dit trykmedium signifikant reduceret. Pastaen kommer meget lettere væk, hvilket minimerer forurening. Vores CK PLASMA belægninger sikrer, at mængden af pasta er konsistent i hele printprocessen. Dette betyder væsentlig højere interval mellem rengøring af stencilen og dermed tids besparende.

Fordelene ved PLASMA:

  • Loddepasta med optimerede frigivelsesegenskaber
  • Større konturstabilitet
  • Øgede og ensartede mængder pasta
  • Øget antal trykcykler, før rengøring kræves


Den nyeste udvikling i vores PLASMA-teknologi fra CK kalder de PLASMA 3. Med denne teknologi får du et et værktøj, der kan bruges til at opfylde jeres fremtidige krav til printprocessen, især til ultra fine pitch og ultra fine pitch applikationer.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Salgsingeniør Claus Bo Jensen, der kan rådgive jer til at vælge den helt rigtige coating til jeres processer.

Mail: cbj@hin.dk
Tlf.: 20 19 80 28

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HIN A/S

Langmarksvej 29
8700 Horsens
Danmark
HIN A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.178