23948sdkhjf
Del siden

HIN A/S

HIN A/S i Horsens er en grossistvirksomhed som sælger værktøj, forbrugsstoffer og maskiner. Vores salg er fokuseret på de tre hovedproduktområder: værktøj til elektronikproduktion, maskiner til elektronikproduktion samt værktøj og tilbehør til industrien især indenfor stærkstrøm.

Vi er en velkonsolideret og innovativ virksomhed, der blev etableret i 1897. I 2006 gennemgik HIN A/S et succesfuldt generationsskifte.

100 år i bagagen ... og langt inde i fremtiden
HIN A/S er en moderne virksomhed med fokus på partnerskab med kunder og leverandører. Målet er at udvikle langvarige relationer, skabt på en platform af branchekendskab, verdens førende leverandører og teknisk kompetence.

Vort store internationale netværk, moderne logistiksystem og et varesortiment, der tæller mere end 25.000 numre gør os til en attraktiv partner. Vi kan dermed altid tilbyde den nyeste viden indenfor maskiner, værktøj, processer og lovgivning.

Vores solide lagerbeholdning og velfungerende web-shop gør det nemt og hurtigt at handle varer til levering næste dag.

Vores samarbejdspartnere og leverandører – din styrke
Vi har udvalgt markedets bedste leverandører til at supportere din virksomhed. Sammen fokuserer vi på nye teknologier og står gerne til disposition, når der er brug for rådgivning eller procesudvikling

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047