23948sdkhjf

Thomas Hyltner udnævnt til Adm. Direktør for Uponor Infra A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uponor Infra A/S

Thomas Hyltner, som i de sidste 6 mdr. har fungeret som midlertidig Adm. Direktør for Uponor Infra i Danmark, har nu påtaget sig stillingen på permanent basis.

Thomas Hyltner har været tilknyttet Uponor siden 1999 og har tidligere haft base i Sverige, hvor han primært har haft forskellige roller indenfor Supply Chain. Senest som VP for Uponor Infra Supply Chain med ansvar for optimering af sourcing, kvalitet samt procesudvikling for de nordiske produktionsenheder. Thomas har det seneste halve år endvidere fungeret som midlertidig adm. direktør for Uponor Infra i Danmark med ansvar for salg og marketing. Thomas påtager sig nu ansvaret som Adm. Direktør for hele Uponor Infra Danmark på permanent basis i tillæg til sine andre funktioner i Uponor Infras øverste ledelse.

Thomas Hyltner knytter følgende kommentarer til sit nye ansvarsområde. ”Jeg er glad for at være en del af Uponor Infra A/S og ser frem til at udvikle virksomheden sammen med kunder og kolleger. Sammen vil vi levere markedets bedste produkter og løsninger indenfor underjordisk infrastruktur."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uponor Infra A/S

Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark
Uponor Infra A/S

Send til en kollega

0.063