23948sdkhjf

Lad os introducere ICAD® til UV LED på ICE Europe den 12 – 14 marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Verdens førende messe indenfor papir, film og folie konvertering løber af stablen den 12-14. marts 2019 i München Messecenter i Tyskland. EFSEN UV & EB TECHNOLOGY deltager på messen.

Mød ICAD®

Vores ICAD® teknologi er én af de mest vigtigste opfindelser indenfor UV-industrien. ICAD® er unik. For første gang gør - den banebrydende teknologi - det muligt at måle kontinuerlig på UV output under produktionen. Vi er stolte af at vores ICAD® teknologi giver et højere niveau af processikkerhed end det generelle UV-marked.

ICAD® giver mulighed for inline og automatisk justering af effektniveauet for at få en ensartet og specifik strømfordeling over hele UV LED-området. Det giver dig fordelene, at du kontinuerligt kan måle dine LED under din produktion. Det øger kvaliteten, oppetid og reducerer fejlproduktion – alt imens du sparer energi og eliminerer ozon og kviksølv. 

ICAD® teknologien er inkluderet i vores integreret LED systemer - P-LED til print-industrien og W-LED til træ- og møbelindustrien.

 

Lad os tale UV LED

Besøg os i hal 5 på stand 1160 og få en live demonstration af ICAD®. Vi ser frem til at diskutere din produktion og de fordele, som du får med P-LED og ICAD®.

 

Hold dig opdateret 

Nyheder om UV & EB teknologi direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her

Vi skriver løbende nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her 

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.125