23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vind i håret…igen

Hos 3W IndustriService er det blevet til et fornyet bekendtskab med en god ven. Virksomheden er igen trådt ind som leverandør i vindbranchen.

Vindbranchen er en gammel kending
I 3WIS’ nye setup, er det første gang virksomheden træder ind i dette segment, men alligevel er man langt fra ubekendt med vindbranchen og dens mange spændende udfordringer. Internt i 3WIS bæres en masse erfaring på både organisatorisk og praktisk plan med ind i opgaven – en opgave som direktør Kim Jacobsen er glad for:

”Vi har i et tidligere set-up arbejdet meget i vindbranchen, hvor vores manpower-afdeling leverede svejsere til en række engelske projekter. Men denne gang har vi været med i samarbejdet med vores kunde på et meget tidligere stadie. Her har vi, qua vores erfaring i branchen, kunnet bidrage til en god forberedelses- og opstartsfase for vores kunde, og det gør vi selvfølgelig meget gerne.”

Specialisterne skal på banen
3WIS fungerer fortsat som leverandør af dygtige og specialiserede svejsere. I opstarten har der været fokus på det tyske, engelske og det svenske vindmarked. Og uanset nationalitet ligner vindbranchens krav sig selv – for udover de gængse krav om GWO-træning, HUET mv. er der fortsat høje krav til den enkeltes kompetencer.

Vi hænger ikke på hovedet og svejser – men det er vist nærmest også det eneste, vi ikke gør. Så det er virkelig en opgave, som stiller store krav til vores svejsere. Selvom vindbranchen er præget af meget stringens ift. QHSE, så er det også altid sådan, at den enkelte opgave er helt sin egen. Og det passer rigtig godt til vores type af medarbejdere, at de skal kunne problemløse onsite med deres specialistevner, men at de samtidig skal have forståelse for, at det skal ske indenfor nogle bestemte rammer,”  beretter en tilfreds direktør og afslutter, ”og det ser ud til, at vi rammer rigtigt, for de første tilbagemeldinger fra vores kunder har også været positive ift. Svejsekvaliteten. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan levere på et niveau, som gør vores kunder glade.”

Mere om 3W IndustriService

3W IndustriService
Garbæksvej 2
5330 Munkebo
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39107848

Kontaktperson

KLK
Kamilla Luplau Kierstein
Klk@3-w.dk

Send til en kollega

0.047