23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energi-industrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Blaest
Erik Steen Jensen er med virkning fra 1. april 2015 blevet ansat som administrerende direktør hos Blaest i stedet for Carsten Skamris.

Blaest er testcenter for vindmøllevinger.

Læs også: Vingetestcenter får ny direktør

Danmarks Grønne Investeringsfond
Ditlev Engel er indtrådt som formand for Danmarks Grønne Investeringsfond. Samtidig er Hilde Kjelsberg, Jan Bach Jensen, Lars Pehrson og Ulla Röttger indtrådt i bestyrelsen.

Danmarks Grønne Investeringsfond skal fremme den grønne omstilling af samfundet ved at yde lån på rimelige vilkår til investeringer inden for fx energibesparelser, vedvarende energianlæg og større ressourceeffektivitet.

Hillerød Forsyning
Søren Støvring-Hallsson er med virkning fra 1. marts blevet udnævnt til administrerende direktør for Hillerød Forsyning. Han har været konstitueret i stillingen siden 15. august 2014.

Hillerød Forsyning leverer vand og varme til borgerne i Hillerød Kommune.

Læs også: Teknisk direktør i spidsen hos Hillerød Forsyning

International Energy Agency
Fatih Bitol er med virkning fra december 2015 blevet valgt som administrerende direktør for International Energy Agency i stedet for Maria van der Hoeven.

Det Internationale Energiagentur (IEA) er en mellemstatslig organisation, der fungerer som energitænketank i de 28 medlemslandes bestræbelser på at sikre pålidelig samt økonomisk og miljømæssig bæredygtig energi.

Klimarådet
Katherine Richardson, Niels Buus Kristensen, Jette Bredahl Jacobsen, Poul Erik Morthorst, Pia Frederiksen og Jørgen Elmeskov er blevet valgt til Klimarådets bestyrelse.

Klimarådet skal komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan man skal sikre omstillingen til et samfund med meget lave udledninger på den bedste og billigste måde.

Læs også: Danmarks første klimaråd klar til at gå i gang

Tegnology ApS
Flemming Bjørn Hansen er udtrådt af bestyrelsen hos Tegnology ApS (kilde: BIQ.dk).

Tegnology ApS har i samarbejde med forskere på Aarhus Universitet og German AeroSpace Institute udviklet en energiteknologi baseret på nye, unikke energimaterialer, der omsætter spildvarme til strøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078