23948sdkhjf

Vinge-test-center får ny direktør

Tidligere Vestas-mand sættes pr. 1. april 2015 i front for vindmøllevinge-testcenteret Blaest i Aalborg.
Erik Steen Jensen afløser Carsten Skamris som administrerende direktør hos vindmøllevinge testcenteret Blaest pr. 1. april 2015.

Erik Steen Jensen har mere end 20 års erfaring fra vindmølleindustrien og ligger inde med en omfattende viden om vindmølleteknologi. Derudover har han erfaring med ledelse, HR, kvalitetssikring, international marketing, salg og indgåelse af kontrakter. I perioden 2004-2011 var han leder af Vestas' testcenter i Aarhus.

Erik Steen Jensen vil indgå i ledelses-gruppen og samarbejde med bestyrelsesmedlemmerne fra Force Technology, DNV GL og DTU.

Formand for bestyrelsen, administrerende direktør hos Force Technology Ernst Tiedemann siger om direktørskiftet:

- Jeg er glad for at byde Erik velkommen som administrerende direktør hos Blaest. Jeg er overbevist om, at han vil håndtere de udfordringer, der ligger foran ham, da hans baggrund og kompetencer matcher Blaest perfekt. Den største opgave bliver at genvinde momentum og sikre en stabil vækst i et marked med stigende konkurrence.

Blaest er et fuldskala-testcenter for store vindmøllevinger og råder over fire store test-anlæg.

- Jeg er glad for at have fået denne mulighed for at lære mere om dette spændende og vigtige område inden for vindmølleindsutrien. Jeg ser frem til at arbejde sammen med de ansatte hos Blaest, kunderne samt andre aktører inden for vingetest, siger Erik Steen Jensen om den udfordring, der ligger foran ham.

Carsten Skamris vil være administrerende direktør til og med 31. marts, hvor han overgår til en stilling som test-ingeniør. Han vil i en overgangsperiode assistere den nye direktør for at sikre et glidende direktørskifte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109