23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
21.08.2017
Udbudstype
Begrænset udbud

Bestilling af materiale

Addresse
https://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=iprnpdcavz

Anmodning om deltagelse

Til
11.09.2017 Kl. 13:00

Addresse
Finn Balle ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Att.: Tina Kvist Martinsen
samt:
https://www.ibinder.com/External/EnquiryLink.aspx?id=iprnpdcavz

Udbyder

Ikast-Brande Kommune

Vindere

Valgt totalentrepriseteam

(13.03.2018)
STB Byg A/S
sammen med rådgiverteamet bestående af arkitektfirma RUM A/S og rådgivende ingeniørfirma EKJ A/S

Etablering af ny daginstitution i Engesvang i totalentreprise


Ikast-Brande Kommune

Etablering af ny integreret daginstitution normeret til 130 børn i børnehave og 20 børn i vuggestue. Omfang af byggeri forventes at omfatte i alt ca. 1.500 m² brutto.

Annoncering - prækvalifikation
Opgaven udbydes i henhold til Bekendtgørelse af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentlige støttede kontrakter (Tilbudsloven) § 15a - 15d.

Ikast-Brande Kommune ønsker at prækvalificere 5 virksomheder for afgivelse af tilbud i totalentreprise. Tilbud skal ledsages af et arkitektforslag, der danner grundlag for det videre arbejde.

Ikast-Brande Kommune anvender den digitale platform iBinder for styring af byggeopgaver herunder prækvalifikation, tilbudsafgivelse og projektering.

Ordregiver

Ordregivende myndighed:
Ikast-Brande Kommune
Drifts- og anlægsafdelingen
Ejendomsgruppen
Centerparken 1
7330 Brande

Kontaktperson:
Pia Danchell, telefon: 99603275, e-mail: pidan@ikast-brande.dk

Bygherrerådgiver:
Finn Balle ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning

Kontaktperson:
Tina Kvist Martinsen, telefon: 53384416, e-mail: tkm@finnballe.dk

Beskrivelse af opgave

Udførelsessted: Ikast-Brande Kommune, Gl. Kongevej, 7442 Engesvang (del af matrikel 4ot, 4qr, 4qs)

Opgaven omfatter:
Etablering af ny integreret daginstitution normeret til 130 børn i børnehave og 20 børn i vuggestue. Omfang af byggeri forventes at omfatte i alt ca. 1.500 m² brutto. Daginstitutionen skal underopdeles i tre børnehavegrupper samt en vuggestuegruppe, med tilhørende fællesarealer, birum og personalefaciliteter. I tilknytning til daginstitutionen anlægges udearealer med ankomst og parkeringsforhold samt aldersopdelte legepladser med tilhørende udbygninger. Grundarealet udgør ca. 16.000 m². Dele af grunden er klassificeret som fredskov, hvor ønsket er at anlægge en skovlegeplads indenfor skovlovens rammer.

Tildelingskriterier efter afholdt prækvalifikation:
Opgaven tildeles det økonomisk mest fordelagtige bud vurderet på grundlag af kriterierne:

  1. Tilbuddets økonomiske værdi
  2. Tilbuddets arkitektoniske værdi
  3. Teknik:
    - Totaløkonomisk værdi
    - Levetids- og holdbarhedsbetragtninger
    - Tekniske- og konstruktive løsninger
  4. Opgavens gennemførelse:
    - Projektorganisation
    - Tidsplan

Anmodning om prækvalifikation

Prækvalifikationsmaterialet kan downloades på iBinder fra mandag den 21. august 2017.
Spørgsmål vedrørende adgang til iBinder kan rettes til:
Tina Kvist Martinsen på E-mail: tkm@finnballe.dk

Ansøgning:
Ud fra nedenstående kriterier udvælges de fem konditionsmæssigt berettigede totalentreprenører som, på baggrund af en samlet vurdering, anses for at være bedst egnede til at løfte den udbudte opgave.

Ansøgning om prækvalifikation skal omfatte:

  1. Deltagende virksomheders navn, adresse, selskabsform, ejerforhold, CVR-nummer. For kontaktperson i det ledende firma oplyses telefonnr. og e-mail adresse. Ved konsortie udfyldes og afleveres i øvrigt konsortieerklæring. Bilag A.
  2. Tro og love-erklæring på, at virksomheden ikke har ubetalt forfalden gæld til det offentlige i henhold til lovbekendtgørelse nr. 336 af den 13.5.1997. Tro og love-erklæringer udfyldes og underskrives af alle aktører (totalentreprenør og dennes underrådgivere). Bilag B.
  3. Oplysninger om virksomhedens samlede omsætning, resultat før skat, soliditet, egenkapital og balance i de seneste 3 års regnskaber. Dokumentationen skal fremsendes i form af attesteret revisorerklæring. Revisorerklæringen må maksimalt være 1 måned gammel.
  4. Virksomhedens faglige kapacitet opdelt på relevante personalegrupper, herunder det gennemsnitlige årlige antal beskæftigede de seneste 3 år. Totalentreprenøren: Herunder antal funktionærer i virksomheden, som beskæftiger sig med totalentrepriser. Er ansøger et konsortium, angives oplysningerne samlet for alle deltagerne.
  5. Virksomhedens relevante projektreferencer inden for lignende opgaver med følgende aktualitet: Totalentreprenørens referencer må maksimalt være 5 år gamle og rådgivernes referencer (tjenesteydelser) må maksimalt være 3 år gamle. Referencerne skal indeholde oplysning om projektnavn, bygherre, størrelse (anlægssum eller areal), periode samt ansøgers rolle i projektet. Referencerne skal dokumentere erfaring med daginstitutionsbyggeri. Der må maksimalt afleveres 5 referencer for hver virksomhed: totalentreprenør-, arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitektvirksomhed. 
  6. Dokumentation for ansøgerens evne til at sikre bygherren et mangelfrit kvalitetsbyggeri ved oplistning af maksimalt 5 referencer, hvor niveauet herfor er dokumenteret og/eller ved oplysning om tildelt karakter.

Prækvalifikationsansøgningen skal afleveres digitalt ved upload på iBinder samt afleveres i 2 eksemplarer som hard copy. Materialet skal struktureres med tydelige faneblade og filnavne mærket fra 1-6 og opdeling i henhold til de ønskede oplysninger. Digitalt og trykt materiale skal være identisk.

Ansøgningsfrist:
Ansøgning om prækvalifikation uploades på iBinder senest mandag den 11. september 2017 kl. 13.00

Kvittering for upload til iBinder vil være gældende som dokumentation for rettidig aflevering.

Anmodningen skal samtidig afleveres eller fremsendes i papirformat i to eksemplarer til:
 
Finn Balle ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Att.: Tina Kvist Martinsen

Tidsplan
Meddelelse til ansøgere om valg af prækvalificerede virksomheder kan forventes at ske i uge 40 i 2017.

Under forudsætning af byrådets godkendelse, forventes udsendelse af udbud i uge 47 i 2017 med krav om aflevering af tilbud i uge 3 i 2018.

Under forudsætning af udbudsresultatets godkendelse, påregnes projekteringsstart april 2018, og en byggefase fra august 2018 til juli 2019.

Send til en kollega

0.046