23948sdkhjf

Giv taget og facaden på din virksomhed den rette behandling

Har du en virksomhed og ønsker du at give dine kunder og medarbejder et godt førstehåndsindtryk, når de ser facaden på jeres bygning?

Det kan måske lyde banalt, men det er som oftest de små detaljer, som kan gøre hele forskellen. Er taget derfor blevet slidt eller trænger facaden til en renovering, kan det godt betale sig, at få dette varetaget af en professionel. 

I denne artikel kan du læse mere om tagmaling og facaderens samt læse mere om, hvilke løsninger der tilbydes til erhvervskunder. Læs derfor videre og få inspiration til, hvordan din erhvervsbygning kan tage sig allerbedst ud. 

Tagmaling og facaderens 
Det er vigtigt at vedligeholde bygninger løbende, og ikke først når det hele er slidt ned. Grimme pletter, krakeleret maling og et nedslidt tag er med til at give et forkert indtryk af bygningen og dermed af virksomheden. Heldigvis findes der nemme løsninger til, hvordan du kan vedligeholde både facaden og taget. 

Det danske klima er meget omskifteligt, hvorfor taget bliver udsat for forskellige former for nedbør, høj varme og høj luftfugtighed. Alt dette slider på taget, derfor kan det være en god idé at investere i en omgang tagmaling foretaget af en professionel fagmand. Der er mange fordele ved tagmaling, men først og fremmest er det med til at forlænge levetiden på taget. Derudover bliver taget inden påførsel af maling renset, hvilket får taget til at fremstå som nyt. 

Det danske omskiftelige vejr har ligeledes betydning for bygningens facade. De mange dage med nedbør vil med tiden gøre facaden fugtigt, hvilket betyder, at alger og mos trives særligt godt her. Er facaden blevet grim eller plettet, er en facaderens den optimale løsning. En facadevask sørger ikke kun for at facaden igen bliver ensfarvet og pæn, men den hjælper også med at desinficerer facaden og dermed gøre den fri for alger i fremtiden. 

Løsninger til virksomheder
Ønsker du at forlænge levetiden på taget samt give facaden en vask, som giver et misundelsesværdigt resultat, kan du med fordel søge hjælp hos en professionel fagmand. Elling Tagmaling tilbyder facaderens og tagmaling til erhverv i Nordjylland, og i fællesskab kan I finde netop den løsning, som passer til din virksomhed. Lad en professionel klare arbejdet, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan dit tag og facade ser ud. Elling Tagmaling varetager opgaver for både små og store virksomheder. Med fødderne solidt plantet i jorden får du en kompetent og troværdig samarbejdspartner, som kan give din erhvervsbygning helt nyt liv.

Send til en kollega

0.031