23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Smedearbejde - specialopgaver

Udløber
6. januar 2025

Gennem årene har vi udført mange forskellige specialopgaver inden for smedearbejde.

Vi oplever ofte, at en kunde har et særligt projekt, der skal udføres, og her glæder vi os over at kunne være en del af processen inden for smedearbejde – specialopgaver.

Specialopgaver med grundighed inden for smedearbejde

Det er for os meget naturligt at varetage vores kunders specialopgaver inden for smedearbejde, hvor der stilles store krav i form af dokumentation. Vi har den nødvendige ekspertise til at kunne rådgive og udføre opgaverne korrekt. Hvad enten det er store konstruktioner eller små maskindele, kan vi stå til rådighed.

Vi lægger vægt på at udføre smedearbejde – specialopgaver med fokus på kvalitet. Grundighed er et nøgleord hos os, og derfor gør vi aldrig noget halvt.

Et uforpligtende tilbud inden for smedearbejde - specialopgaver

Hos Skarby Rustfri Montage er kundernes tilfredshed altafgørende, og derfor går vi ikke på kompromis med de solide resultater. Vi sætter en ære i at levere en finish, som vores kunder kan glæde sig over både nu og på sigt.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud inden for smedearbejde – specialopgaver. Kontakt os på telefon 26 27 04 16 for yderligere information.
​​

Skarby Rustfri Montage ApS
Hørskætten 30-32
2630 Taarstrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30491688
P nummer: 1013172508

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047