23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Platform til styring af produktlanceringer i fødevareindustrien mv.

Udløber
16. august 2030

Virkplans produktlanceringsløsning er lavet specifikt til at opnå succesfulde produktlanceringer, der giver det salg og den markedsrespons, der var forudsat. Platformen kan med stor fordel anvendes i fødevareindustrien men også i andre industrier, hvor produktlanceringer fordrer rigtig mange milestones og mange menneskers samarbejde. Det er et komplekst område, og for at undgå, at det drukner i mails og møder, har Virplan lavet denne løsning med navnet: E-Launch.

Det primære fundament for en succefuld produktlancering ligger i organisationen og opnås kun ved at samarbejde på tværs og ved fælles ejerskab. Det er vigtigt at anerkende, at produktinnovation og lancering kræver en tværfunktionel tilgang, hvor forskellige afdelinger og teams bidrager med deres ekspertise og ressourcer.

Workflows og milestones aflæses i Virkplan løsning

De fastlagte workflows i den enkelte produktlancering følges i Virkplan. Det skaber et ensartet overblik på tværs af organisationen, og status er hele tiden i real-time. Det betyder, at projektdeltagerne kun skal tilgå ét sted for at finde relevante oplysninger om projektets fremdrift. Det er både en stor fordel for dem men også for ledelsen, der kan følge alle produktlanceringerne løbende.

 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.047