23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kantpresning og pladebukning

Udløber
28. juni 2034

Rustek A/S tilbyder kantpresning og pladebukning af højeste kvalitet, og vi kan derfor bukke og presse ensartet og effektivt til fornuftige priser. Vores LVD kantpresser sikrer en meget avanceret og fleksibel kantpresnings, og grundet blandt andet lasersikkerhed, må den i pressegang må køre tre gange hurtigere end mange konkurrenters. En 50 HK motor på hydraulikanlægget samt en stor oliekøler gør det muligt at udføre pladebukning ved denne høje hastighed.

Pladebukning med 3D-simulation
Har du behov for pladebukning eller kantpresning, ligger vi inde med den nyeste og mest avancerede type pladebukker, som sikrer, at bukningen sker ensartet, effektivt og uden fejl. Vores robot-bukkecelle gør os i stand til at bukke i høj kvalitet, samtidig med at vi holder et lavt prismæssigt niveau.

Inden en pladebukning importerer vi tegninger til bukke softwaren, som danner en komplet 3D-simulation. Dermed kan softwaren beregne om udfoldningerne passer, inden vores pladebukninger går i gang. Simulationen sikrer, at alle parametre bliver tilrettet efter maskinen, så der ikke sker fejl.

Stor ekspertise med kantpresning
Vi har stor erfaring i at arbejde med kantpresning og har derfor anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening. Til pladebukning af mere avancerede emner har Rustek a/s udstyr til opmåling af vinkler. Det foregår ved hjælp af laserteknologi, hvor små laser-sensorer måler vinklerne under selve bukkeprocessen. Det gør de uden forsinkelse af bukket, og sikrer dermed et minimalt materialespild.

Kontakt os omkring pladebukning og kantpresning i dag
Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om kantpresning og pladebukning.

RUSTEK A/S
Bjørnevej 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33389477
P nummer: 1004938636

Kontaktperson

RR
Rene Ramsdahl
Direktør
+45 96837131 rene@rustek.dk

Send til en kollega

0.086