23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Kollisionsmåling i forbindelse med menneske-robot-samarbejde

Udløber
31. december 2025

Arbejdsforløb bliver mere og mere effektive, jo tættere mennesker og maskiner samarbejder. Den sikre interaktion mellem menneske og robot kræver i stigende grad nye teknikker og løsninger. Derudover stiger kravene til sikkerheden, jo tættere mennesker og maskiner kommer på hinanden.

For at kunne dokumentere det nødvendige sikkerhedsniveau skal den komplette sikkerhedsfunktion, fra sensor over logik til aktuator, tages i betragtning. Kun hvis alle disse faktorer fungerer i et koordineret samspil, kan man sørge for et sikkert menneske-robot-samarbejde.


Kollisionsmålesæt til menneske-robot-samarbejde i overensstemmelse med standarderne

Vi hjælper dig på vej til den sikre robotapplikation i overensstemmelse med standarderne! I henhold til ISO/TS 15066 (kropszonemodel) skal en menneske-robot-applikation uden afskærmende beskyttelsesbarrierer overholde bestemte grænseværdier ved en mulig kollision. Hvis applikationen ved møde mellem menneske og robot bliver inden for disse grænser, er den i overensstemmelse med standarden. Derfor skal der udføres passende målinger i forbindelse med alle menneske-robot-applikationer.


Ved hjælp af kollisionsmålesættet PROBms der måler den kraft og det tryk, som opstår ved en mulig kollision mellem menneske og robot kan Pilz udføre målinger der kan anvendes til validering af menneske-robot-samarbejde.


Læs mere om vore serviceydelser inden for robotteknik her >>

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047