23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Innovative løsninger indenfor strækfilm

Udløber
4. maj 2035

Alle former for strækfilm

ALBE Emballage A/S har over 30 års erfaring indenfor rådgivning og salg af strækfilm og er derfor en yderst kompetent samarbejdspartner for alle, der ønsker at få mest strækfilm for mindst.

Strækfilm i høj kvaltiet til gode priser
Hos ALBE Emballage A/S er en af vores målsætninger at skabe og tilbyde innovative og proakive løsninger til vores kunder. Dette gælder ikke mindst indenfor strækfilmområdet, hvor vi konstant arbejder på at kunne tilbyde vores kunder bedre og billigere løsninger. Gennem flere parametre som fleksibilitet, rådgivning, problemløsning, leverandørsparring, høje kvalitets varer samt udnyttelse af erfaringen fra ind- og udland, bestræber vi os på altid at kunne tilbyde vores kunder lidt ekstra i forhold til det, de ellers er vant til.

Vi er Trioplasts fortrukne leverandør af strækfilm i Danmark. Trioplast er kendte for deres høje kvalitets strækfilm, som er nøje sammensat, så den passer til både deres samarbejdspartnere og miljøet.
Ønsker du at læse mere om strækfilm fra Trioplast, samt hvad ALBE Emballage A/S kan gøre for dig, så klik ind på vores hjemmeside i kategorien strækfilm, hvor du kan læse mere. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07, og tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere.

Find et bredt udvalg af emballage på vores hjemmeside

www.albeemballage.dk

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.047