23948sdkhjf
Del siden

Thermaflex Nordic ApS

Thermaflex Nordic henvender sig til professionelle samarbejdspartnere, der arbejder med distributionsledninger til:
* Fjernvarme
* Fjernkøling
* Varmt brugsvand
* Aircondition
* Solvarme
* Jordvarme
* Industrielle applikationer
* Rørskåle
* Isolering
* Emballageprofiler

Thermaflex Nordic ApS er etableret i 2008 i Danmark med henblik på salg af Thermaflex produkter og isolerede rørsystemer til det nordiske marked.

Thermaflex er en verdensomspændende hollandsk koncern med afdelinger i mere end 40 lande.

Vi tilbyder et bredt program af Præ-isolerede Polybuthene (PB-1) rør, til alle brancher, som beskæftiger sig med montage eller distribution af varme eller køling og alternative energiformer der kræver god isolering.

Tilbehør samt fittings til det professionelle marked er også en del af vores sortiment. Vores produkter er designet til at optimere og lette din arbejdsgang i det daglige.

Thermaflex Nordics salgskontor og lager er placeret i den nordlige del af Randers. Herfra er vi parat til at håndtere daglige ordre og yde dig en professionel betjening.

Større projekter leveres direkte til arbejdspladsen, fra Thermaflex fabrik i Holland. Herfra distribueres dagligt til over 20 lande.

Thermaflex Nordic hjælper gerne på et tidligt tidspunkt i projektfasen med rådgivning, tilbudsudarbejdelse og dimensionsberegning.
Specialopbygning af præ-fittings og brønde, tilbydes efter mål i vores søsterselskab Pro-Plast Aps.

Vores målsætning er at være din fleksible samarbejdspartner fra projektstart til endelig udførelse. Vi er parat til at yde dig en professionel betjening.

Topisolerede fuldsvejste systemløsninger med medierør i PB plast, med garanti på ingen form for tæring. Udvidet produktgaranti på 10 år.

Produktinformation
Thermaflex Nordic anvender som de eneste i norden Polybutene (PB-1) som råmateriale i vores medierør til vores præ-isolerede rør, med og uden iltdiffisionsspærre. PB-1 er blevet kommercielt tilgængeligt og anvendt med succes i fremstilling af rør i over 35 år.

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om vores produkter.

AA+ rating

Thermaflex Nordic ApS
Agerskellet 16
8920 Randers NV
Danmark
CVR nummer: DK31752663
P nummer: 1014706239
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047