23948sdkhjf

ENABL A/S

ENABL A/S er den nye globale aktør inden for løsninger til vindindustrien.

De fire højt specialiserede ingeniør- og vidensvirksomheder SONNE A/S, BIIR A/S, Blaaholm A/S og Eltronic Wind Solutions A/S fusionerer under navnet ENABL og bliver en stærk global spiller i vindindustrien pr. 1. marts 2021. 

ENABL bliver samlet under forretningsområderne:

  • Consulting & Outsourcing
  • Equipment
  • Global Service

Ved at samle alle kompetencer kan du outsource større forretningsopgaver og områder til ENABL, ligesom der kan gennemføres større udviklingsopgaver globalt. Virksomhederne, der udgør ENABL, kommer alle med en stærk profil og specialiseret viden fra vindindsutrien. 

ENABL er førende strategiske partner og One-Stop-Shop som leverandør til innovative løsninger til hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller. Med mere end 20 års erfaring er ENABL en af de førende eksperter inden for vindindustrien.

Udover afdelingerne i Danmark har ENABL også selskaber i Kina, Taiwan, Bulgarien, Ukraine, Indien, Storbritannien og inden længe ligeledes i Frankrig og USA.

ENABL er en del af Eltronic Group med hovedkvarter i Danmark og med mere end 750 professionelle ingeniører, specialisterPinassen44 og  teknikere beskæftiget. 

 

 

 

Fakta om ENABL A/S

Adresse
ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76740101

CVR nummer: DK40873406

Ansatte: 450

Certifikater: AAA

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kirsten Sinding
Direkte telefon: +45 20666952

Trine Fjeldsted
Afdeling: ENABL
Stilling: Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 51806301

Send til en kollega

0.16