23948sdkhjf
Del siden

Welcon A/S

Welcon A/S er en dansk virksomhed som primært beskæftiger sig med nøglefærdige stålkonstruktioner.

Welcon fokuserer på de mest produktive svejsemetoder. De nyeste svejsemetoder afprøves og dokumenteres inden de tages i anvendelse. Hovedvægten af svejsemetoderne er i dag fokuseret på automatiseret UP. Maskinparken sætter Welcon istand til at fremstille en mangfoldighed af stålkonstruktioner, hvor hovedvægten ligger på tårne til vindmøller.

Welcon har produktionshaller på over +60.000 m2 i drift, og råder over en stor moderne og effektiv maskinpark. Dette bevirker, at vi kan håndtere selv meget store og kraftige emner, men samtidig har faciliteter til masseproduktion af mindre konstruktioner og emner.

På vores fabrik i Give har vi et stort og yderst moderne anlæg til overfladebehandling af emner: 2 blæsekabiner på hver 7,5 x 45 m., samt 2 store malehaller på 15,8 x 54 m., hvori vi kan overfladebehandle emnerne til de højeste krav vore kunder kan stille os overfor.

I løbet af de sidste 40 år har vi oparbejdet og vedligeholdt en solid og kompetent erfaring i jernindustrien. Denne erfaring, sammen med målrettede investeringer i produktionsfaciliteter og personale, har bevirket at vi er på forkant med den teknologiske udvikling indenfor svejsning og levering af kundetilrettede emner og konstruktioner.

Welcon A/S
Vejlevej 270
7323 Give
Danmark
CVR nummer: DK31491401
P nummer: 1014501580
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048