23948sdkhjf
Del siden

Better Energy A/S

Better Energy er et internationalt vedvarende energiselskab og en aktiv spiller i den grønne omstilling.

Better Energy er et vedvarende energiselskab, der skaber ny grøn strøm. Vi designer, udvikler, finansierer, bygger, drifter og ejer storskala solcelleparker i Danmark og i udlandet.

Vi vil forsyne verden med ubegrænset, tilgængelig og billig grøn energi. Den grønne omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder kan kun opnås ved, at nye vedvarende energikilder bliver opført og tilsluttet elnettet. I Better Energy vil vi drive en reel forandring og hjælpe virksomheder, byer og lande til at vælge grøn energi på en måde, der tilfører ny grøn strøm til energiforsyningen.

Hver dag sætter vi handling bag vores vision om en sund, sikker og bæredygtig fremtid. Vi ønsker at tage fuldt og helt ansvar for de landområder, vi bruger. Solenergi er unik, fordi den kan kombinere produktion af vedvarende energi, øget biodiversitet og beskyttelse af økosystemer. Better Energy arbejder for at vise, at solcelleparker kan fungere som vigtige trædesten og levesteder, der kan hjælpe med at vende den faldende biodiversitet i vores samfund. 

Læs mere på https://www.betterenergy.com/

 

Better Energy A/S
Gammel Kongevej 60, 14. sal
1850 Frederiksberg C
Danmark
1609 København V
Danmark
CVR nummer: DK31865883
P nummer: 1019378477
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047