23948sdkhjf
Del siden

Høyrup & Clemmensen A/S

Høyrup & Clemmensen tilbyder alle ydelser inden for elinstallationer, og vores mere end 111 årige erfaring går hånd i hånd med vores innovative udsyn. Derfor er vi en solid frontløber, når det gælder el-entrepriser, serviceydelser og totale løsninger.

Mere end godt håndværk
I mere end 111 år har Høyrup & Clemmensen skabt elinstallationer hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vores forretningsmodel har udviklet sig, men kerneproduktet er stadig et stædigt fokus på vores kunders behov, kvaliteten af løsninger og et stærkt leveringsfokus.

Specialeområder el, data, BMS, lyd, sikring, og brand
Høyrup & Clemmensen er en virksomhed med et højt fagligt niveau. Vi laver skræddersyede løsninger, hvor vi sætter vores  specialer i spil i netop den kombination, der giver vores kunder en bæredygtig drift, øget sikkerhed og lavere installationsomkostninger. 

Integrerede løsninger
Høyrup & Clemmensen har været elinstallatør i mere end 111 år. Vi har gennem tiden udviklet vores kompetenceområde i takt med den teknologiske udvikling, så vi kan tilbyde vores kunder de mest optimale løsninger. 

Gennem integration af forskellige specialer kan vi skræddersy løsninger, der passer præcist til vores kundes behov. Uanset om dit primære behov er sikring af dine bygninger eller energioptimering, så kan vi hjælpe dig på vej lige fra den indledende rådgivning, over projektering til implementering.  Kontakt os her

 

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948
180
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031