23948sdkhjf

Høyrup & Clemmensen A/S

Høyrup & Clemmensen tilbyder alle ydelser inden for elinstallationer, og vores mere end 110 årige erfaring går hånd i hånd med vores innovative udsyn. Derfor er vi en solid frontløber, når det gælder el-entrepriser, serviceydelser og totale løsninger.

MERE END GODT HÅNDVÆRK
I mere end 110 år har Høyrup & Clemmensen skabt elinstallationer hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer. Vores forretningsmodel har udviklet sig, men kerneproduktet er stadig et stædigt fokus på vores kunders behov, kvaliteten af løsninger og et stærkt leveringsfokus.

SIKRING
Høyrup & Clemmensen kan tilbyde en effektiv beskyttelse af din virksomhed. Vi er specialiserede i etablering, vedligeholdelse og servicering af sikringsanlæg og kan derfor garantere en komplet løsning.

TOTALE LØSNINGER
Hos Høyrup & Clemmensen har vi kapacitet til at være med i hele processen fra analysefasen til en eventuel servicekontrakt på el-installationer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den erfaring, at en grundig behovsanalyse skaber det bedste grundlag for den rigtige løsning. Jo bedre vi forstår kundens behov, des bedre kan vi løse opgaven optimalt. Vi er ikke tilfredse, før løsningen opfylder behovene og kravene.

Efter analyse af kundens behov sammensætter vi et team af netop de rådgivere og teknikere, der er brug for. Kontinuiteten med de samme specialister på den totale løsning betyder, at du vil opleve teamet fra Høyrup & Clemmensen som selvkørende med overblik og teknisk indsigt ud over eget felt.

Høyrup & Clemmensen er din garanti for tryghed og sikker drift gennem hele processen.
Projekter som kræver særlige spidskompetencer, løses desuden af specialiserede teams inden for nedenstående områder. Alle vores tekniske løsninger er baserede på åbne protokoller, hvor der hele tiden arbejdes med at forbedre produkterne og udvikle nye. Derved sikres, at din investering i dag også er en investering i fremtiden.

Sikring
Intelligente bygningsinstallationer
Energioptimering
Bygningsautomation

Leverandør-kompetencer

Fakta om Høyrup & Clemmensen A/S

Adresse
Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33863900

CVR nummer: DK37353515

P nummer: 1003052948

Ansatte: 133

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kristina Nielsen
Direkte telefon: +45 27 26 40 62

Send til en kollega

0.187