23948sdkhjf

Reecon A/S

Reecon leverer professionelle luftrensningsanlæg af høj kvalitet til kunder i hele verden. Med individuelt tilpassede anlæg sikrer vi, at luften renses til gavn for det eksterne miljø.

Et kontinuerligt internationalt samarbejde med leverandører, myndigheder og videncentre sikrer at Reecon leverer optimale løsninger under hensyntagen til økonomi og gældende lovgivning.

Kvalitet, fleksibilitet og troværdighed er nøgleord for os ved enhver opgave.

Lidt historie:
Reecon A/S er etableret af tidligere Strøm og Pedersen / Reeco-Stroem medarbejdere. Reeco-Stroem A/S var en pioner for udvikling og levering af regenerative termiske forbrændingsanlæg (RTO).

Vi har mere end 30 års erfaring inden for projektering og levering af industrielle luftrensningsanlæg. Endvidere har vi kompetencer inden for test og analyser for fastlæggelse af nye løsningsmuligheder eller for optimering af eksisterende anlæg. Reecon udfører også forebyggende vedligeholdelse og yder service, så en høj driftssikkerhed opnås.

Reecon A/S er en kompetent og professionel samarbejdspartner, der leverer miljørigtige løsninger.

På vores domicil i Vejle råder vi over moderne faciliteter. Dertil kommer lagerfaciliteter samt testudstyr til servicering og optimering af forskellige typer luftrensningsanlæg.

Fakta om Reecon A/S

Adresse
Reecon A/S
Ulvehavevej 44
7100 Vejle
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 77345300

Fax: +45 77345309

CVR nummer: DK31252164

P nummer: 1014168806

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Johannes Påske
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 77345300

Send til en kollega

0.095