23948sdkhjf
Del siden

Randers Isoleringsforretning A/S

Randers Isolering A/S er med helt i front, når vi taler isolering og efterisolering. Vi udfører opgaver med isolering og efterisolering for industrivirksomheder og offentlige myndigheder samt private kunder i hele Danmark og på flere eksportmarkeder!

Vi har fokus på efterisolering. Tænk langsigtet og økonomisk. Lad os efterisolere din bolig med indblæsning af granuleret glasuld. Du sparer på din varmeregning med efterisolering, og din ejendom stiger i værdi.

Miljø, og nytænkning, alternative produkter, samt masser af know how kendetegner vores virksomhed. Vi har den nyeste IT-software til konkret beregning af energibesparelser.

Industriisolering
Randers Isolering A/S er specialist i alle former for kuldeisolering-, varmeisolering og lydisolering. Kort sagt er vi danmarksmester i industriisolering.

Vi udfører vores isoleringsopgaver i industrien med kendte materialer som: Isover, Rockwool, Armaflex og Polyurethanskum. Vi afslutter vores industriisolering med asfaltpap, pap og lærred, Isogenopak m.m.

Et af vore specialer er fremstilling og montering af komponenter i aluminium samt galvaniserede og rustfri plader m.m.

VVS Isolering

VVS er et selvstændigt område inden for isolering. Her står Randers Isolering A/S særdeles stærkt på markedet. Vi isolerer alle former for VVS-installationer. Bl.a. foretager vi VVS isolering af ventilationsanlæg og køleanlæg.

Vi er opdateret med de nyeste normer på VVS-området, Samtidig formår vi selvfølgelig at arbejde med traditionelle håndværksmetoder, hvis kunden ønsker det.

Vi er medlem af D.I.B – Danske Isoleringsfirmaers Brancheforening.

Vi er brancheførende og på forkant med gældende regler og lovgivning. Randers Isolering A/S beskæftiger omkring 50 isolatører og har mere end 25 års erfaring med alle typer isolering og efterisolering.

Randers Isoleringsforretning A/S
Fuglebakken 1
8900 Randers C
Danmark
CVR nummer: DK21842273
P nummer: 1006315400

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047