23948sdkhjf
Del siden

Reo-Pack A/S

REO-PACK A/S har siden 1988 udviklet sig til en global systemleverandør med specialisering inden for intern udgangslogistik. Vi kan derfor tilbyde kompetencer indenfor automatisering og optimering af den interne logistik – startende fra palletering til den færdige palle, som er klar til afsendelse fra produktionen. Og som en del af BILA Group kan vores maskiner komplementeres med mange flere muligheder og kompetencer. 

Vores speciale områder:

  • Strækfilm viklere fra halv- til fuldautomatiske maskiner
  • Palletransport med alle former for pallebaner
  • Palleetikettering
  • Robotpalletering

Vi arbejder for at logistikken skal være så simpel og effektiv så mulig. Teknik kan ikke alene sikre sig produktiviteten, en også optimal synergi. Denne opnås først når softwaren er designet til optimal ydelse på hele systemet, efter palletering, banesystem, strækfilmvikler til etikettering.

Med 4000 m2 moderne hus, hvor vi har egen fullscale montage værksted og fuld serviceafdeling. I vores serviceafdeling, servicerer vi vores færdiglavede projekter samt løser individuelle opgaver året rundt. Og med over 1000 fuldautomatiske maskiner i alle brancher, i mere end 25 lande tilbyder REO-PACK A/S mere end 20 års erfaring.

Læs mere på www.reo-pack.dk

Reo-Pack A/S
Kongsdal Havn 4
9550 Mariager
Danmark
CVR nummer: DK12973292
P nummer: 1000477571
55
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.11