23948sdkhjf

PSS Energy og ABB i nyt samarbejde

ABB’s forretningsenhed Power Conversion og PSS Energy A/S er indgået i et nyt samarbejde, der skal sikre spændingskvaliteten og sænke energiforbruget i virksomheder.
- Det har længe været et ønske hos os at kunne tilbyde en løsning målrettet virksomheder. Den nye aftale med ABB gør nu dette muligt, fortæller Kenn Andersen, administrerende direktør i PSS Energy, og uddyber:

- Vores mål er at skabe en række nye koncepter for virksomheder, der giver dem en høj spændingskvalitet, driftssikkerhed og samtidigt gør det muligt at sænke deres elforbrug.

PSS Energy har i flere år leveret energibesparende løsninger til kommunale og offentlige institutioner. Løsninger baseret på spændingsregulering og reduktion af bygningers tomgangsforbrug. Det er disse erfaringer, der nu i samspil med kvalitetshardware fra ABB skal ligge til grund for de nye koncepter.

- Virksomheder har et andet behov end vores nuværende kunder. I vores nye løsninger vil der, udover energibesparelser, som er PSS Energys kompetenceområde, også blive lagt stor vægt på spændingsstabilitet, spændingskvalitet og driftsikkerhed, som er ABB’s force, forklarer Kenn Andersen.

Høje forventninger til samarbejdet
- Med det her samarbejde åbnes der et helt nyt kundesegment for os, siger Kenn Andersen og tilføjer:

- Vi glæder os meget til at komme i gang.

ABB ser også samarbejdet som en spændende mulighed og finder især koblingen med en totalleverandør som PSS meget givtigt for begge parter.

- Vi har været på udkig efter en seriøs medspiller til at løfte vores forretning endnu mere, og ser gode muligheder for dette i samarbejdet med PSS, siger Kristoffer L. Bech, Salgsingeniør hos ABB.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063