23948sdkhjf

Naturgas Fyn vinder alle tre bevillinger

Det fynske naturgasselskab har vundet alle tre forsyningspligtsbevillinger på naturgasområdet.
Energistyrelsen har netop overstået et offentligt udbud på levering af gas til 330.000 såkaldte forsyningspligtkunder over hele landet. Efter en konkret sammenligning af ni forskellige tilbud har Energistyrelsen konkluderet, at Naturgas Fyn tilbyder gaskunderne de laveste priser på området, og selskabet er dermed blevet tildelt alle de tre bevillinger, der var i udbud på naturgasområdet.

- Vi er gået meget aktivt efter at udbrede vores marked til hele Danmark. Forsyningspligtbevillingen var derfor et vigtigt mål for os. Samtidig glæder jeg mig over, at gaskunder på Sjælland og i Jylland nu også får adgang til billigere gaspriser, fortæller en tilfreds Ole Hvelplund, Salgs- og marketingdirektør i Naturgas Fyn.

De mange gaskunder, som er berørt af ændringen, vil i den kommende tid modtage et brev fra deres nuværende gasselskab med oplysning om, at Naturgas Fyn har vundet forsyningspligten i området. Hvis gaskunden ønsker den nye lavere gaspris med det samme, skal kunden meddele dette til Naturgas Fyn. Endelig vil forsyningspligtkunderne fremover automatisk modtage den nye lave gaspris fra Naturgas Fyn i forbindelse med flytning til ny bolig med naturgas som opvarmningsform.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11