23948sdkhjf

Nyt internationalt vind-eventyr i Randers

Randers-virksomhederne Erano A/S og HS Wind, der siden efteråret har samarbejdet om produktion af HS Winds 25 kW møller, udvider nu kundekredsen til oversøiske markeder.
Hustandsvindmøllerne har længe været populære i Danmark, men med en ordre fra Argentina, ser de to samarbejdspartnere nu frem til at forsyne et stort globalt marked. Første ordre lyder på tre møller, som afgår fra Erano til marts i en skibscontainer købt til formålet.

Den 25 kW store vindmølle er i øjeblikket den eneste typegodkendte 25 kW hustandsvindmølle på det danske marked, og med en samtidig international godkendelse efter IEC 61400-2 standarden stilles der høje krav til kvaliteten i produktionsfasen.

Netop kvalitet er et nøgleord for Erano, der selvfølgelig sørger for, at dygtige, certificerede svejsere, leverer de stabile og sikre mølletårne. Med en samlet tårnhøjde på 18 meter og et vippebeslag i bunden, er det ikke bare et rundt rør.

- Her er en del svejsninger, der skal kunne holde til stærk vind i mange år frem, fastslår Eranos direktør Jens Erik Pedersen.

Til slut kommer Eranos store maleranlæg til sin ret, når mølletårnene skal specialmales, inden de sendes mod Sydamerika.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078