23948sdkhjf

Maersk Line når CO2-mål otte år før tid

Maersk Line har allerede nu nået sit 2020-mål om at reducere CO2-udledningen med 25 procent i forhold til 2007 niveauet.
- Vi er stolte af at passere denne milepæl otte år tidligere end planlagt. Det bekræfter, at vi er på rette vej, siger driftsdirektør i Maersk Line, Morten Engelstoft, i en nyhed på koncernens hjemmeside.

Med 2020-målet fuldført er Maersk Line nu klar til at hæve ambitionsniveauet yderligere og arbejder nu hen imod en 40 procent reduktion i Co2-udleningen frem imod 2020.

Ifølge driftsdirektøren har energieffektiviseringerne været med til at gøre Maersk Line betydeligt mere konkurrencedygtig. Og ved at skære ned på rederiets CO2-udslip har Maersk Line også været medvirkende til, at rederiets kunder lettere har kunnet nå deres CO2-mål, mener Morten Engelstoft.

- Vi ser en øget opmærksomhed omkring miljøet blandt vores kunder, så når vi forbedre vores miljøindsats, så forbedre vi også vores kunders forbindelser, forklarer driftsdirektøren på hjemmesiden.

Ifølge nyheden regner man med at skibsfragt står for omkring tre til fire procent af den årlige globale udledning af CO2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109