23948sdkhjf

Lemvigh-Müller åbner NyEnergi Center i Aalborg

Mandag den 14. januar åbnede Lemvigh-Müller et 475 kvadratmeter stort NyEnergi center på Håndværkervej 6 i Aalborg.
Centeret, der er det første af Lemvigh-Müllers tre nye centre, sætter fokus på energirigtige løsninger til både byggeriet, industrien og det private hjem.

Det nye energicenter er indrettet med stande og produkter fra 25 producenter, og meningen er at give Lemvigh-Müllers installatørkunder mulighed for at opleve den nyeste teknik og de nyeste produkter inden for blandt andet indeklima, energibesparelser og komfort til bolig- og erhvervsbyggeriet. Installatørerne vil selvfølgelig også kunne bruge centeret til at vise deres kunder de mange energibesparende løsninger.

Muligheder for den lokale installatør
- Hos Lemvigh-Müller er vi stolte af sammen med producenterne at kunne tilbyde de lokale installatører et center, hvor de kan vise deres kunder en bred række produkter og løsninger, der giver et godt overblik over, hvordan man kan sænke elforbruget og højne komforten med eksempelvis energibesparende belysning, solceller, varmepumper og varme & ventilation, fortæller marketing- og e-businessdirektør Kim Øxenholt Lemvigh-Müller.

Det er planen, at centeret i Aalborg fremover også skal spille en central rolle i lokalmiljøet.

- Centeret skal naturligvis bruges til at profilere Lemvigh-Müllers mange og stærke kompetencer på energiområdet, men samtidig er det meningen, at centrene skal bruges til forskellige kursus- og undervisningsaktiviteter, så alle Lemvigh-Müllers medarbejdere og kunder hele tiden kan holde sig ajour med udviklingen på dette vigtige område, forklarer Kim Øxenholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125