23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgsdirektør hos Better Place

Better Place har ansat Anders A. Andersson som salgsdirektør med ansvar for salgsstrategi- og salgsfremmende aktiviteter.
Andersson skal stå for den daglige ledelse af virksomhedens salgsorganisation og samarbejdet med leasingselskaber, bilimportører og bilforhandlere. Det skriver Børsen.

Andersson kommer senest fra Ebay, hvor han var commercial director. Han har inden da en lang salgskarriere bag sig i den danske bilbranche. Her har han blandt andet fungeret som divisionsdirektør i LD Automotive, marketingdirektør hos Citroën Danmark og salgschef hos bilimportøren K.W. Bruun A/S (Peugeot Danmark).

Andersson ser frem til at blive en del af Better Place og ser udfordringen, som det danske elbilmarked står over for, som en fantastisk udfordring.

- Starten har været træg og præget af myter og mangelfuld debat. Men nordmændene har allerede vist os, at det er muligt, og markedet viser stigende interesse i Danmark. Better Place har udviklet et reelt bæredygtigt alternativ til fossilbilen. Løsningen er unik, og jeg ser frem til, at blive del af en visionær idé, der nu er klar til en meget stor gruppe af danske bilkunder. Det er en fantastisk udfordring, siger Andersson ifølge Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094