23948sdkhjf

Viborg Fjernvarme får ny chef

37-årige Morten Abildgaard er udnævnt som ny direktør for Viborg Fjernvarme med virkning fra 16. januar.
Morten Abildgaard er uddannet erhvervsjurist og har en MBA i strategisk ledelse, og han har i sit arbejdsliv beskæftiget sig med fibernet, el og energiforbedringer.

Han kommer fra et job som salgs-og forretningsudviklingschef i den nordjyske elinstallationsforretning, Mariendal Electrics, der med sine omkring 180 ansatte er en af Danmarks større el-installatører.

Før det var han i tre år ansat som kvalitetschef ved Midtvest Bredbånd i Holstebro.

- Med udnævnelsen af Morten Abildgaard har vi lagt en ny sti frem mod den tid, hvor Viborg Fjernvarme skal højne det at være distributør og leverandør af varme og varmt vand med fokus på effektivitet, service og energirådgivning, siger formanden for Viborg Fjernvarme, Per B. Jørgensen.

- Vi har fået en direktør, der har bred erfaring ikke kun indenfor ledelse og planlægning, men også med salg og anlægsopgaver. Dermed er Viborg Fjernvarme godt rustet til at varetage fjernvarmebrugernes interesser i forhold til kvaliteten i den løbende drift, i den kommende kommunale varmeplanlægning og i realiseringen af de energisparemål, der følger af lovgivningen, tilføjer Per B. Jørgensen.

Morten Abildgaard overtager stillingen fra Tom Diget, der har været konstitueret som direktør, siden Viborg Fjernvarme i sensommeren 2012 ophævede samarbejdet med Henry Juul Nielsen.

Privat bor Morten Abildgaard på Palleshøje i Viborg. Han er gift med Maria, og parret har to drenge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127