23948sdkhjf

Hotel forvandler madaffald til grøn energi

Hotel Radisson Blu Scandinavia i Århus har investeret i en kværn, som på stedet omdanner fødevarerester til bioenergi.
Radisson Blu Scandinavia er blevet en tand mere miljørigtig, efter det Århus-baserede hotel har investeret i en kværn, som forvandler kød, salat, brød og andre madrester til bioenergi.

Det skriver P4/Østjylland.

Kværnen har endvidere den fordel, at den producerede biomængde fylder så lidt, at hotellet også sparer på transporten.

- Kværnen har afløst de gamle grisespande, som man tidligere samlede affaldet i, og de skulle fragtes ned fra køkkenet, så de kunne afhentes og køres til et anlæg, fortæller køkkenchef Morten Winther.

Radisson Blu Scandinavias biokværn er den anden i Danmark, efter Slagelse sygehus erhvervede sig en som de første.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081