23948sdkhjf

El:Con på opkøb i Jylland

Installatørkoncernen har overtaget Intelligent Bygningsautomatik Jylland med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Grenaa.
El:Con har med virkning fra 1. januar 2013 opkøbt Intelligent Bygningsautomatik Jylland og styrker dermed sin position inden for bygningsautomatik og energioptimering.

Lars Juul, adm. direktør i El:Con Gruppen, begrunder investeringen med, at El:Con oplever stigende efterspørgsel på integrerede styringssystemer til at styre og overvåge de tekniske installationer i bygninger.

- Samtidig er kompetencen en forudsætning for at kunne lave energioptimering, som også er strategisk højt prioriteret hos os. Opkøbet tilfører El:Con dygtige medarbejdere med et højt teknisk kompetenceniveau inden for intelligent styring af bygninger. Samtidig giver det os adgang til et udvidet netværk af kunder og samarbejdspartnere og skaber mulighed for at optimere driften, forklarer direktøren.

Opkøbet omfatter overtagelse af samtlige aktiviteter og medarbejdere i Intelligent Bygningsautomatik Jylland, der integreres som en selvstændig afdeling; Bygningsautomatik, under El:Con Gruppens innovationsselskab.

De tidligere ejere i Intelligent Bygningsautomatik Jylland, Jørgen K. Josefsen og Flemming Thinggaard, skal fortsat drive udviklingen som henholdsvis funktionschef og funktionsleder i den nye El:Con-afdeling, som får primær base på El:Cons adresse i Hornslet. Afdelingen kommer desuden til at bestå af medarbejdere med spidskompetencer inden for bygningsautomatik fra både El:Con og det tidligere Intelligent Bygningsautomatik Jylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093