23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Danske Commodities A/S
Rasmus Bro er blevet ansat som Head of IT Support hos Danske Commodities A/S. (kilde: Børsen).

Danske Commodities er et handelsselskab der handler med el, gas og klimakvoter.

Det Frie Forskningsråd
Cecilie Rubow og Palle Rasmussen er blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningråd – Kultur og Kommunikation. Samtidig er Daniel Otzen, Lone Gram, Benni Winding Hansen, Charlotte Fløe Kristjansen, Troels Aagaard, Merete Bilde og Lars A. Arge blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Natur og Univers.

Endvidere er Michael Slavensky Dahl, Helena Skyt Nielsen, Ole Hammerslev, Steen Schaumburg Müller og Lene Hansen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Samfund og Erhverv. Derudover er Merete Osler, Niels Ødum og Ulrik Gether blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Sundhed og Sygdom. Endelig er Jan Oskar Jeppesen, Phillip Mayer, Jan K. Schjørring, Annemarie Thuri Kristensen, Hanne Riis Nielson og Jukka Rantanen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Teknologi og Produktion.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

Dong Oil Pipe A/S
Jakob Askou Bøss er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Dong Oil Pipe A/S i stedet for Christian Troels Skakkebæk. Samtidig er Ulrik Jarlov indtrådt som menigt bestyrelsesmedlem i stedet for Charlotte Strand (kilde: Børsen).

Dong Oil Pipe A/S varetager transport af råolie og kondensat fra Gorm E-platformen i Nordsøen til råolieterminalen i Fredericia.

Offshore Center Danmark
Anders Eldrup er blevet udnævnt som ny formand for Offshore Center Danmark.
Samtidig er Poul Nyrup Rasmussen indtrådt som medlem af centrets bestyrelse.

Aalborg Energie Technik A/S
Claus Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Aalborg Energie Technik A/S (kilde: Børsen).

Aalborg Energie Technik A/S er en ingeniørvirksomhed, som leverer og yder service på komplette biomassefyrede kedler, kombinerede kraftværker og kraftvarmeværker i størrelsesordnen 25–170 MWth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078