23948sdkhjf

Småt med juleordrer til Vestas

I 2012 hentede den danske vindmølleproducent blot tre ordrer i juledagene.
Der plejer ellers at være travlhed med at få lukket ordrer hos Vestas før årsskiftet, men i år var lidt af en undtagelse. Den 27. december tikkede der dog en ordre ind på 45 stk. V100-2.0 MW-møller fra det chilenske energiselskab Enel Green Power.

Vindmøllerne skal installeres i 2.500 meter højde i El Loa-provinsen, og de er en del af en rammeaftale, som Vestas indgik med Enel Green Power i september 2010.

Rekordstor dansk rammeaftale
Dagen efter, den 28. december, tikkede to yderligere ordrer ind hos Vestas. Den første var en ordre på 30 stk. V100-1.8 MW-møller til en mexicansk kunde. Disse møller skal efter planen leveres i andet kvartal 2013, og vindmølleparken skal være klar til drift i første kvartal 2014.

Den sidste ordre var med en unavngiven dansk kunde, der sammen med Vestas har indgået en rammeaftale på 184 MW over de næste tre år, og dermed er der tale om den største rammeaftale, Vestas nogensinde har indgået på det danske marked. De første 17 MW skal leveres i 2013.

- Denne rammeaftale er spændende og en indikator på, at Vestas fokuserer på det, der betyder noget for kunderne. Rammeaftalen inkluderer en langsigtet serviceaftale, der sikrer yderligere job i den danske vind-sektor. Langvarige forbindelser gør en forskel, siger Krister Poole Jönsson, vice president sales i Vestas.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125