23948sdkhjf

BWSC har fået ny CEO

BWSC meldte tidligere på året ud, at Nikolaj Holmer Nissen har besluttet at forlade BWSC og overlade posten til Jens Peter Koch.

Nikolaj Holmer Nissen har stået i spidsen for BWSC i 4,5 år og dermed også været med til sætte virksomhedens nye strategi i søen i 2020. Nu har han altså fundet det tid til at stoppe og søge andre udfordringer.

- Nikolaj har været den drivende kraft i vores turn-around og vi har rundet en del milepæle på vores vækstrejse og vores mål om at opnå en sund forretning. Jeg vil gerne takke Nikolaj for hans bidrag, dedikation og loyalitet over for BWSC og jeg ønsker ham alt det bedste, siger Michael Hedegaard Lynd, bestyrelsesformand i BWSC. 

Nikolaj Holmer Nissen selv siger:

- Jeg er beæret over at have stået i spidsen for BWSC i de seneste fire år og det har været en udfordrende tid for BWSC. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, aktionærerne og de BWSC-ansatte for deres tiltro til mig. Jeg har vurderet, at det er det rette tidspunkt for mig at søge nye udfordringer.

Fra FLsmidth

Bestyrelsen har altså fundet Nikolaj Holmer Nissens afløser. Det er Jens Peter Koch, der kommer fra en stilling som vice president i cement-afdelingen hos FLSmidth, hvor han har haft ansvaret for aktiviteterne i Europa, Nord Afrika og Central Asien.

- Jeg er sikker på at Jens Peter, med hans kommercielle baggrund fra FLsmidth, vil kunne bidrage positivt til BWSCs fremtidige udvikling og succes. Jeg ser frem til samarbejdet, siger Michael Hedegaard Lyng.

Jens Peter Kochs opgave bliver nu at fortsætte den vækstrejse som BWSC i 2020 begav sig ud på.

- Jeg har fulgt BWSC i mange år. Jeg er imponeret over, hvor langt den nye strategi har bragt dem, og jeg ser frem til at fortsætte den rejse, siger Jens Peter Koch.

Jens Peter Koch er tiltrådt hos BWSC men er stadig i gang med en overlevering fra Nikolaj Holmer Nissen. Det forventes at han officielt tiltræder som CEO den 1. april 2023. 

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Semco Maritime bringer sin erfaring i spil på energiøen
Millionstøtte til udvikling af flydende substation
Spinder guld på hybridgeneratorer
Sådan sparer Aalborg-fabrik flere gigawatt
Naboer til energiøens omformeranlæg frygter byggestøj og usælgelige ejendomme
Sønderborg Forsyning forventer ekstra indsats fra Energistyrelsen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.078