23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny senior project manager til Momentum Gruppen

En stigende efterspørgsel efter vindmøller og vindmølleparker får nu igen Momentum Gruppen til at udvide medarbejderstaben.
Momentum Grupen A/S har i en længere periode oplevet en stigende efterspørgsel efter vindmøller og vindmølleparker. Derfor har gruppen nu ansat diplomingeniør Kerstin Baumann i stillingen som senior project manager for potentielle og eksisterende projekter.

Kerstin Bauman skal sammen med de øvrige medarbejdere i Momentum Gruppen løfte opgaver relateret til køb og salg af vindmøller. Dette inkluderer blandt andet at deltage i due diligence, fremskaffe kapital på det tyske og danske marked samt at udvikle og fastholde kontakten med myndigheder, banker, rådgivere m.v.

Dette er ikke nye opgaver for Kerstin Baumann, som i en årrække har arbejdet med de juridiske, tekniske og økonomiske spørgsmål omkring investeringer i Tyskland - her i blandt investeringer i ejendomme og solanlæg.

Kerstin Bauman er født og opvokset i Tyskland, har tre børn, og taler flydende dansk efter seks års ophold i Danmark. Hun er gift med sin dansk/tyske ægtefælle og er for nylig flyttet tilbage til Danmark efter at have boet i Berlin i en kortere periode.

- Vi ser ansættelsen som en markant styrkelse af vores udviklingsmuligheder på det tyske marked. Derfor glæder vi os til yderligere at kunne udvikle og konsolidere virksomhedens kernekompetencer indenfor handel med grøn energi - især vindmøller og solenergianlæg. Dette er til gavn for vores kunder og tilfredsstillende for os selv, lyder det fra Momentum Gruppen.

Kerstin Baumann er pr. 22. oktober 2012 ansat i Momentum Gruppen A/S, hvor hun er ansvarlig for salgsprocessen i tre store sager på mellem 20 MW og 30 MW allerede i indeværende år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078