23948sdkhjf

Suspenderede fastpris: Skal nu sende én mio. kr. tilbage til elkunder

SK Energi har accepteret Ankenævnets afgørelse

I sidste uge slog Ankenævnet på Energiområdet fast, at det var i strid med reglerne, da elselskabet SK Energi i Slagelse i august 2022 besluttede at suspendere deres fastprisaftaler for 3000 kunder.

Den afgørelse har SK Energi nu taget til efterretning og dermed betale cirka én million kroner tilbage til kunderne.

Det skriver TV2 Øst.

Direktør for SK Energi, Henrik Birch, fortæller til mediet, at omkring 90 procent af selskabets fastpriskunder skal have penge tilbage, mens 10 procent i princippet skal have en ekstraregning, fordi de blev flyttet til en ordning, der var billigere end den fastprisaftale, der blev suspenderet.

Henrik Birch holder dog fast stadig fast i, at det var den rigtige beslutning at suspendere ordningen, da energipriserne gik amok.

- Vi stod i en situation, hvor energipriserne steg med næsten 1000 procent på få dage. Vi kan ikke kalde det force majeure, men det er noget, der ligner. Vi er et offentligt ejet selskab, og vi havde kun de andre el-kunder til at betale for at fastholde fastprisaftalerne på el. Derfor brugte vi de betingelser, som vi havde i vores leveringsbetingelser, siger Henrik Birch til TV2 Øst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08