23948sdkhjf

Vestas skal have ny bestyrelsesformand

Bestyrelsesformand i Vestas, Bert Nordberg, genopstiller ikke i forbindelse med den kommende ordinære generalforsamling den 12. april 2023. Det har han meddelt Vestas’ bestyrelse.

Bert Nordberg træder tilbage efter at have ledet bestyrelsen i Vestas siden 2012, hvor han afløste Bent Erik Carlsen efter en særdeles turbulent periode hos vindmølleproducenten.

Bert Nordbergs efterfølger er dog et rutineret Vestas-navn. Efter den ordinære generalforsamling ventes bestyrelsen nemlig at konstituere sig med Anders Runevad som ny formand. Han har været medlem af bestyrelsen siden 2020 og har siden 2021 været næstformand. Anders Runevad var desuden koncernchef og CEO i Vestas i perioden 2013-2019.

Bert Nordberg udtaler:

- Jeg er stolt over at have tjent Vestas som formand i mere end 10 år, og jeg har fuld tiltro til, at bestyrelsen med succes vil fortsætte med at guide Vestas på rejsen mod at blive den globale leder i bæredygtige energiløsninger. Der er sjældent et perfekt tidspunkt at fratræde en formandspost, men nu hvor vejen tilbage til profitabilitet er genetableret og med den rette efterfølger på plads, har jeg besluttet, at jeg ønsker at dedikere mere tid til andre ting, deriblandt min familie.

Anders Runevad tilføjer:

- Vi, medlemmerne i Vestas’ bestyrelse, ønsker at takke Bert for hans lederskab, dedikation, passion, og vision for, hvordan Vestas kan skabe nye og bæredygtige energiløsninger til gavn for vores planet, fremtidige generationer, samt Vestas’ medarbejdere og aktionærer. Det har været inspirerende at arbejde sammen med Bert, og det vil være et privilegium at efterfølge ham som formand for Vestas’ bestyrelse.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.629