23948sdkhjf

Norfors ansætter ny direktør

Jette Miller tiltræder 1. april 2023 som ny administrerende direktør hos Norfors.

Den nye direktør skal være med til at sætte en ny retning for Norfors, hvor selskabets engagement i den grønne omstilling skal styrkes markant, skriver Norfors i en pressemeddelelse.

Jette Miller er 47 år gammel, uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som Projektdirektør i Lyngby-Taarbæk Forsyning.

- Mere end nogensinde før er der behov for, at forsyningsselskaber som Norfors bidrager til at løse samfundets udfordringer. Med verdens stigende klima- og energifokus og et voksende forbrug, øges krav og kompleksitet til forsyningsselskabernes leverancer, siger Jette Miller.

- Omstillingen åbner dog også for mange nye muligheder, og dem ser jeg frem til at tage fat på sammen med borgerne, bestyrelsen og ejerkommunerne. En styrket og åben dialog mellem selskab og ejerkommuner er nødvendig for at skabe det bedst tænkelige fundament for en stærkere positionering af Norfors: Et selskab, der aktivt bidrager til grøn omstilling, fortsætter hun.

Kort om Norfors

  • Norfors er stiftet i 1965 som et fælleskommunalt affaldsselskab. 
  • Norfors er ejet af Allerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm og Rudersdal kommuner og omfatter ca. 212.000 indbyggere. 
  • Norfors hovedformål er at drive en effektiv forsyningsvirksomhed indenfor miljø- og energiområdet i nært samarbejde med ejerkommunerne gennem arbejde med bl.a. affaldsforbrænding, energiproduktion, fjernvarmeforsyning samt genanvendelse, genbrug, deponering og specialbehandling af affald.

Norfors

Ifølge Norfors bliver hovedopgaverne for den nye administrerende direktør bl.a. at sætte en ny retning for Norfors, at positionere selskabet strategisk rigtigt i forhold til konkurrenter og mulige samarbejdspartnere og ikke mindst at sætte turbo på udbygningen af fjernvarme og styrke dialogen med borgere, bestyrelse og ejerkommuner. Morten Slotved, bestyrelsesformand i Norfors og borgmester i Hørsholm Kommune glæder sig til, at den nye direktør tiltræder:

- Det er lykkedes os at finde den helt rigtige kandidat til jobbet. Jette Miller har erfaring fra både direktionslokalet og miljø- og energiområdet, og hendes stærke profil bliver uden tvivl en force i denne stilling, siger han.

- Jette kommer til at skulle stå i spidsen for selskabets retning og udvikle selskabets samarbejdsrelationer i sektoren som ét element i den strategiske nyorientering. Det bliver en stor, men vigtig opgave, så vi kan få sat turbo på udbredelsen af klimavenlig fjernvarme, som borgerne efterspørger.

Jette Miller overtager direktørstolen efter Peter Basland, der har været ansat som midlertidig administrerende direktør siden november 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Masser af nye solcelleprojekter i støbeskeen efter flot 2022
Kommune beder Energinet om at udvide arealet til energiøens landanlæg af nabohensyn
Fabrik vil være selvforsynende med solceller, men kommunen tøver
Kronjysk fjernvarme skal bindes sammen
Økonomiudvalg kræver potentiel ny drejebog for megaanlæg skærpet
Milliardordre til NKT
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.141