23948sdkhjf

Efter 14 år: Topdirektør stopper hos Aarhus Vand

Efter 43 år i vandets tjeneste – heraf de seneste 14 år som administrerende direktør i Aarhus Vand – går Lars Schrøder på pension med udgangen af oktober, hvor han fylder 67 år. 

Dermed går jagten ind på en ny administrerende direktør, der skal stå i spidsen for at udvikle Aarhus Vand til det næste niveau som et internationalt førende vandselskab.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Lars Schrøder har været en meget markant direktør, der har styret udviklingen i Aarhus Vand, der i 2010 blev udskilt fra Aarhus Kommune og omdannet til et selvstændigt aktieselskab. En transformation, som Lars Schrøder har stået i spidsen for. Det ærgrer da også bestyrelsesformand i Aarhus Vand, Flemming Besenbacher, at Lars Schrøder vælger at slipper tøjlerne, når han bliver 67 år til oktober.

- Men jeg har fuld forståelse for, at Lars Schrøder synes, at han har aftjent sin værnepligt, og at tidspunktet er det rigtige til at give stafetten videre. Hans seneste bedrift er, at han fra årsskiftet har samlet alle 230 medarbejdere under samme tag i Aarhus Vands nye, flotte domicil i Viby. Jeg har en kæmpe respekt for den utroligt store, vigtige og markante indsats Lars har ydet i vandets tjeneste. Han har været en særdeles visionær og fremsynet leder, og han kan være meget stolt over, at han efterlader et meget veldrevet vandselskab, som er blandt de mest innovative og bæredygtige i verden. Ikke kun i Aarhus, men også nationalt og internationalt nyder Lars en kæmpe respekt for sin store indsats, siger Flemming Beseenbacher. 

Det er da også med et vist vemod, at Lars Schrøder takker af:

- Det har været fantastisk at være med til at gøre en forskel og sætte dagsordenen i et dynamisk og uhøjtideligt miljø, hvor tingene siges, som de er. I alle årene har jeg brændt for jobbet som direktør med alle de udfordringer og muligheder, der ligger i jobbet, og det gør jeg stadig. For jeg holder fuld damp på kedlerne til udgangen af oktober. Men jeg fylder 67, og tiden er derfor inde til at træde tilbage, siger Lars Schrøder. 

Aarhus Vand går nu i gang med at lede efter en afløser, der kan tage over som administrerende direktør.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16