23948sdkhjf

Norlys køber op og føjer 3.000 kunder til porteføljen

Norlys har netop købt de to ladeoperatører Ampera Ladeløsninger ApS og The Charger ApS. 

Opkøbene ligger i forlængelse af det seneste års markante tiltag på lademarkedet, herunder opkøbet af ladeoperatøren Sperto.

- Vi er meget tilfredse med at få både Ampera Ladeløsninger og The Charger ind som en del af Norlys' eMobility-satsning. Med opkøbene forfølger vi vores ambition om at være en markedsførende operatør i markedet for ladeløsninger til både private og erhverv, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys' energidivision i en pressemeddelelse. 

De to virksomheder vil føje cirka 3.000 nye kunder og yderligere 50 offentlige ladepunkter til Norlys' eMobility-forretning. Kunderne i Ampera Ladeløsninger Aps og The Charger Aps vil i første omgang have samme abonnement som hidtil, men bliver naturligt samlet med Norlys' øvrige kunder i løbet af 2023.

- Ved at samle indsatsen, kan vi styrke vores fremtidige værditilbud til alle vores kunder, og kunderne hos Ampera Ladeløsninger og The Charger har givetvis oplevet nogle af fordelene allerede nu. Ligesom Norlys' eksisterende kunder, får de nemlig adgang til udvidet refusion og fordelagtig adgang til Norlys' nationale netværk af lynladere, fortæller Ellen Trolle, der er ansvarlig for eMobility i Norlys.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094