23948sdkhjf

Skovgaard Energy køber specialist i elektrisk energi-teknik

- Et perfekt match i den fortsatte vækstrejse for to virksomheder i en hastigt voksende energibranche.

Sådan lyder baggrunden for at Skovgaard Energy, der arbejder med vedvarende energiformer, vind, sol og power to X-projekter, køber 33 procent af virksomheden Next Consult, der blandt andet har kompetencer indenfor design og implementering af stærkstrømsanlæg, netsimuleringer og design samt styring af hybridparker.

- Vi har igennem tæt samarbejde i en stribe projekter set, at der er tale om de bedste specialister i branchen. Vi kan spille hinanden endnu bedre i fremtiden i forhold til de meget ambitiøse vækstmål, som begge virksomheder har, siger Bjarke Mollerup Bitsch, der er direktør for forretningsudvikling hos Skovgaard Energy.

Blandt de konkrete projekter, som Next Consult har arbejdet med tæller hybridkoblingen med vind og sol i Ramme ved Lemvig og den kommende Nees Hede Klimapark.

Formaliseret samarbejde

Hos Next Consult, der har base i Skanderborg og beskæftiger 9 personer, er glæden også stor.

- Vi er meget glade for det nu endnu mere formaliserede samarbejde og de muligheder det giver for at vi kan gøre hinanden endnu bedre i en branche med fuld fart på, siger direktør Jens Due, der sammen med Erik Bundgaard Poulsen udgør ledelsen i Next Consult. 

Medarbejderne hos Next Consult fastholder basen i Skanderborg, mens flere nye medarbejdere får base i Lemvig hos Skovgaard Energy.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11