23948sdkhjf

Siemens Gamesa indgår samarbejde med sydkoreansk industrigigant

Siemens Gamesa har indgået en bindende rammeaftale for det sydkoreanske offshore-marked med Doosan Enerbility, tidligere kendt som Doosan Heavy Industries.

Aftalen blev underskrevet af CEO for Siemensa Gamesas offshore-aktiviteter, Marc Becker, og Hongook Park, CEO for Doosan Enerbilitys Power Service Business Group ved en ceremoni i Hamburg.

Allerede i juni 2022 underskrev parterne et memorandum of agreement.

Rammeaftalen dækker tre områder for vidensudveksling i Sydkorea. Doosan skal samle Siemens Gamesas offshore-vindmøller på egen fabrik, montere møllerne på havnekajen og stå for konstruktion og offshore-service ved brug af Siemens-udstyr.

- Vi er glade for at indgå denne rammeaftale med Doosan Enerbility. Vi er ivrige efter at bringe vores markedsledende offshore-færdigheder, herunder vores unikke offshore direct drive nacelleteknologi, til Sydkorea. Vi vil også have stor gavn af Doosans dybe forståelse af det koreanske marked for at fremskynde landets energiomstilling. Derved har partnerskabet til hensigt at fremme lokal jobvækst og indadvendte investeringer og samtidig levere ren, grøn energi, siger Marc Becker.

- Vi er begge virksomheder med egne havvindmøllemodeller og solide resultatlister, og vi sigter efter at samarbejde om at udvide vores deltagelse i det koreanske havvindmøllemarked og aktivt forfølge at fremme det indenlandske havvindenergi-økosystem, siger Hongook Park.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578