23948sdkhjf

Usikkerhed koster solcellejobs

Direktør tør ikke ansætte de folk, han har brug for, af frygt for at måtte fyre dem igen, hvis afregningsreglerne for solcelleanlæg bliver forringet.
Lige nu er der tryk på i solcellebranchen. En regulering af afskrivningsreglerne er under opsejling, og ønsket om at gøre en god forretning, før det måske er for sent, får i disse uger danskerne til næsten at hamstre solcelleanlæg. Det giver travlhed i solcellebranchen.

Men desværre er den uvished, der får danskerne til at kaste sig over solcelleanlæggene, den samme usikkerhed der tvinger solcellebranchen til at sætte hælene i helt i mod dens vilje.

Branchen har brug for ekstra arbejdskraft, hvis den skal imødekomme efterspørgslen nu og her – alligevel tøver den. Virksomhederne er nemlig bange for, at de skal fyre folkene igen, hvis afregningsreglerne bliver ændret.

- Vi har en kæmpe efterspørgsel lige nu. Ordrerne vælter ind. Jeg kunne ansætte 30-50 mand her og nu. Men jeg tør ikke, for jeg risikerer bare at skulle fyre dem igen, hvis afregningsreglerne bliver forringet, siger Tommy Rasmussen, direktør på Nørresundby-virksomheden Feiyue, til Nordjyske.dk. Feiyue leverer og monterer de solcelle-anlæg, som bl.a. Silvan og XL Byg sælger.


Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156