23948sdkhjf

Amager Bakke er vedtaget

Torsdag aften vedtog medlemmerne af Københavns Borgerrepræsentation den politiske aftale om Amagerforbrændings nye anlæg. Dermed er Amager Bakke nu klar til at blive realiseret.
Det skriver Amagerforbrænding i en nyhed på sin hjemmeside.

Med 50 stemmer for, to blanke og en stemme imod vedtog Borgerrepræsentationen i København - som den sidste af Amagerforbrændings fem ejerkommuner - torsdag aften den politiske aftale om Amagerforbrændings nye anlæg – Amager Bakke.

- Jeg er utrolig glad for, at vi nu har fået en løsning, som så mange bakker op om. For et halvt år siden så det ikke ud til, at vi kunne få alle partierne i Borgerrepræsentationen med, men i dag konstaterer jeg, at vi alle står bag, siger formand for Amagerforbrændings betyrelse, Mogens Lønborg, på hjemmesiden.

- Amager Bakke skal nu realiseres. Vi sætter gang i tusinder af arbejdspladser, og forhåbentlig er denne beslutning også et startskud for eksport af dansk teknologi og know-how og dermed indfrielse af ambitionerne om grøn vækst, lyder det videre fra Mogens Lønborg.

Første spadestik til Amager Bakke bliver taget til foråret, og det nye anlæg forventes at stå færdigt i løbet af sommeren 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096