23948sdkhjf

Bestyrelser afbryder samarbejde med fjernvarmeleverandør

Landsbyerne Rårup og Stouby syd for Horsens har afbrudt samarbejdet med den lokale  virksomhed & Green Project om at få lavet fjernvarme.

Det skyldes manglende tillid til projektet og spørgsmål om overholdelse af udbudsregler.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Næstformand i Rårup Fællesvarme Henrik Krogsgaard siger til avisen, at bestyrelserne i Rårup såvel som i Stouby efterlyser dokumentation for materialevalg, kvalitetssikring og mulighed for vurdering af uvildige fagfolk samt ikke mindst sikkerhed for overholdelse af udbudsregler.

Hos & Green Project erkender stifter og administrerende direktør Stig Caspersen, at man bestemt ikke har gjort alt rigtigt, og & Green Project vil bruge de erfaringer til at få rettet koncepterne til, så man kan hjælpe især lokalsamfund med kollektiv varmeforsyning.

- Vi har tænkt, at vi kunne være sådan en turnkey-virksomhed, som klarer alt fra a til å, men med de udbudsregler, der er, er vi nødt til at se anderledes på det, siger Stig Caspersen til Horsens Folkeblad.

Skal sådan et projekt i udbud?

- Ja, det er jo i hvert fald det, vi har fundet ud af undervejs i udviklingen af vores koncept. At det skal i udbud, svarer Stig Caspersen.

Indtil I fandt ud af det, har så I tænkt det anderledes. Hvordan?

- Vi har tænkt, at der var en mulighed for, at vi kunne sende noget af det i udbud, men det er ikke godt nok, når vi er aktør eller rådgiver. Så må vi ikke være en del af det. Så skal vi trække os ud af det, svarer Stig Caspersen til Horsens Folkeblad.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarme
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.594