23948sdkhjf

Envatek køber to Kalundborgvirksomheder

Envatek A/S overtager 80 procent af Avos A/S og 60 procent af Avos-Onsite ApS for at øge koncernens slagkraft og i sidste ende sikre en endnu bedre kundeoplevelse.

Det oplyser Envatek i en pressemeddelelse.

Envatek består i dag af fire virksomheder – Ingeniør Huse, Ates, Vand & Teknik og Skatek, der alle har energi, vand og teknik, som fællesnævner.

Med købet af Avos og Avos-Onsite, ønsker Envatek at styrke sine muligheder for at kunne levere færdige løsninger for deres kunder inden for industrien, fjernvarme- og forsyningssektoren og offentlige byggerier.

Med Avos og Avos-Onsite`s ekspertise inden for mekaniske løsninger til industrisektoren skal opkøbet give Envatek Gruppen både hurtigere og mere sikker total-leverance. Samtidig er det ambitionen, at Avos-selskaberne skal fortsætte virksomhedernes vækst og have endnu mere fokus på udvikling og innovation.

- For at kunne fortsætte vores vækstrejse har vi haft behov for en samarbejdspartner, der tilfører nye, stærke kompetencer til vores i forvejen stærke setup. Samtidig har det været vigtigt for os, at det er en virksomhed med høje ambitioner, som er solidt funderet i Danmark. Det har vi fundet hos Avos, siger Jens Kristensen, der er administrerende direktør i Envatek A/S.

Masser af synergier

- Vi glæder os til et tæt samarbejde med Envateks fire virksomheder. I et glødende marked er det en stigende udfordring at tiltrække de kvalificerede ressourcer og kompetencer, som vi har brug for. Som medlem af ”Envatek familien” får vi adgang til en etableret platform, som kan understøtte vores vækst, og vi kan levere direkte ind til de mange store og spændende projekter, som vil betyde både et tættere samarbejde og en masse synergier, siger Anders Vølund, der er ad direktør i Avos.

Alle de nuværende 39 fastansatte medarbejdere i Avos og Avos-Onsite fortsætter i virksomhederne, og Avos og Avos-Onsite vil fortsat have stort fokus på at fortsætte samarbejdet med alle eksisterende kunder og leverandører.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
GK Energi bliver straffet for at tjene penge: - Det er hverken fornuftigt eller rimeligt
Havvindudviklere vil sikre det lavest mulige CO2-aftryk
Prisen på træpiller styrtdykker
Droneleverancer skal effektivisere havvind
Biogas Danmark: Hele gasforbruget kan dækkes – også ved en halveret husdyrproduktion
Norges oliefond tabte 1100 milliarder kroner i 2022
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.111