23948sdkhjf

Verdo i nyt samarbejde med Better Place

Det randrusianske energiselskab Verdo og elbiloperatøren Better Place indgår partnerskab til fremme af elbiler. Verdo vil nu til at bygge ladestandere til Better Place-biler.
Med samarbejdet får Better Place etableret ladestandere til deres biler i Jylland, mens Verdo får mulighed for at tilbyde sine kunder en særlig fordelagtig tilslutningspakke for elbiler. Det skriver Ingeniøren.

Better Place understreger overfor Ingeniøren, at man med denne aftale – ligesom med elbiloperatørens aftale med Dong Energy – ikke piller ved forbrugernes ret til frit el-leverandørvalg til deres elbil:

- Men Verdo får med aftalen mulighed for – ud over selve strømmen - at tilbyde en billigere installationspakke, fordi vi for eksempel går ind og garanterer, at den eksisterende installation kan anvendes og ikke bliver overbelastet, forklarer forretningsudviklingschef Mikkel Westenholz fra Better Place over for Ingeniøren.

Elbil-selskabet har lige nu drøftelser med andre potentielle samarbejdspartnere om lignende ordninger.

Klimahensyn og forretning hånd i hånd
Verdo ser det nye samarbejde som en åbning til et helt nyt forretningsområde, hvor forretning og klimahensyn kan gå hånd i hånd, skriver Ingeniøren.

- Sammen med Better Place kan vi oplade danskernes elbiler intelligent, så de hjælper os med at udnytte den overskydende vedvarende energi bedre. På den måde gør vi det attraktivt at sætte nye vindmøller op og viser vejen mod fremtidens vedvarende elsystem, siger Kim Frimer i forbindelse med aftalens indgåelse.

I første omgang etablerer Verdo kun et par enkelte ladestandere til selskabets egne nyindkøbte elektriske varevogne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078