23948sdkhjf

Insero Horsens henter tidligere Eniig-direktør

Martin Romvig er tiltrådt som administrerende direktør hos Insero Horsens. 

Han skal her stå i spidsen for den for den fortsatte udrulning af den nye strategiske retning og ikke mindst skabe bæredygtig vækst og udvikling inden for energi og IT i foreningens lokalområde.

- Der er skabt et stærkt fundament i Insero Horsens med aktiviteter i krydsfeltet mellem grøn omstilling, digitalisering, kompetenceudvikling og læring. Jeg glæder mig meget til at tiltræde og vil i samarbejde med samarbejdspartnere og de dygtige medarbejdere i foreningen arbejde målrettet for at Insero Horsens fortsætter den positive udvikling og samtidig i endnu højere grad bidrager til samskabelse til gavn for hele området omkring Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde, siger Insero Horsens’ nye administrerende direktør, Martin Romvig, som gennem sin baggrund har stor indsigt i energisektoren, dens trends og tendenser.

Martin Romvig kommer fra en stilling som administrerende direktør for Klimafonden Skive, som udvikler bæredygtige løsninger og skaber lokal vækst.

Han har 20-års ledelseserfaring fra blandt andet Eniig og HEF som administrerende direktør og fra Energi Danmark A/S som bestyrelsesmedlem.

Martin Romvig er tiltrådt stillingen. 

I hans sted i Klimafonden Skive er trådt tidligere direktør hos Affaldsselskabet Vendsyssel Vest Steen Michael. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094