23948sdkhjf

Klimafond noler direktør i nordjysk affaldsselskab

Den 1. december tiltræder Steen Michael Madsen jobbet som administrerende direktør i Klimafonden Skive. 

Han er senest ansat som direktør i Affaldsselskabet Vendsyssel Vest og har en lang karriere bag sig med aktiviteter på tværgående virksomhedsudvikling og fokus på den bæredygtige forretning.

- Vi er begejstrede for Steen Madsen. Han kommer med solid erfaring inden for cirkulær økonomi og forretningsudvikling. Han har tidligere arbejdet med tværgående virksomhedsudvikling og innovation inden for bæredygtighed, så vi er sikre på, at han vil kunne bidrage positivt til fondens visioner og være med at føre dem ud i livet, siger bestyrelsesformand Stig Christensen.

Klimafonden Skive har fokus på forretningssymbiosen som katalysator for bæredygtighed i landskabet. Det handler om at accelerere udviklingen af en bæredygtig og intensiv primærproduktion til forsyningssikkerhed af fødevarer og energi. Fondens aktiviteter på klimaomstilling af landbrug kræver fokus på forretning, klima og miljø – og det vil Steen Madsen nu videreføre sammen med fondens kolleger og mange samarbejdspartnere.

Glæder sig

Steen Madsen glæder sig til at bidrage til Klimafonden Skives arbejde.

- Verden er udfordret på grund af knappe ressourcer og en tiltagende klimakrise. Klimafonden og Green Tech Valley er en unik løsning, hvor lokalsamfundet, myndigheder, vidensinstitutioner og virksomheder samles om at finde nye grønne løsninger, det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af, siger Steen Madsen. 

Steen Madsen kommer med en baggrund som direktør for Affaldsselskabet Vendsyssel Vest. Derudover har han flere bestyrelsesposter, blandt andet Cirkulær Nord Fonden (formand), MV Farlig Affald A/S og Genbrugssten ApS.

Steen Madsen overtager jobbet som direktør i Klimafonden Skive efter Martin Romvig, der pr. 1. november 2022 tiltrådte som administrerende direktør i Insero Horsens og derefter er indtrådt som bestyrelses-medlem i Klimafonden Skive. 

Om Klimafonden i Skive

Klimafonden Skive er en erhvervsdrivende fond, der udvikler projekter, som bidrager til løsningen af nationale og globale klima-, energi- og miljøudfordringer.

Fonden hjælper virksomheder på tværs af sektorer med at samarbejde om deling af ressourcer og reststrømme. 

Målet er at demonstrere sund cirkulær forretning og undervejs identificere og påvirke lovgivningsmæssige barrierer.

Kilde: Klimafonden Skive

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11