23948sdkhjf

Solenergi Danmark

Solenergi har cementeret sin position i Danmark over de seneste år som en bæredygtig, alsidig og profitabel energikilde.

Energipriser og målet om Net Zero er udfordringer for elnettet og energilandskabet. Distribueret solenergi spiller en stor rolle i omstillingen, da det kan bidrage med strøm på flere niveauer, fra store markanlæg, til mindre anlæg, eksempelvis på tage af boliger og erhverv. Solenergi og batterilagring hjælper med at diversificere energimixet og sikrer en stærk dansk el-infrastruktur.

Sungrow har støttet denne udvikling og etableret sig som en stærk partner til det voksende danske marked.

Sungrow: Din partner til solenergi i Danmark

Sungrow tilbyder invertere og transformerstationer til danske solcelleparker. Den kraftfulde SG350HX strenginverter er allerede blevet taget godt imod af det danske marked og kan leveres med transformerstationer op til 6,4 MW. Derudover introducerer Sungrow nu også 1+X serien, en innovativ, modulær centralinverter som øger fleksibiliteten til design af større solcelleparker.

© by Sungrow: MV Turnkey Solution for 1500 Vdc String Inverter SG350HX -(MVS6800-LV)

© by Sungrow: High Powerful String Inverter SG350HX

Batterilagring

Sungrow introducerer nu også batteriløsninger til det Danske marked, herunder PowerTitan serien til markanlæg, og PowerStack til kommerciel energilagring. Batteriløsninger kan både leveres som standalone løsning eller integreres med et nyt eller eksisterende elanlæg.  

© by Sungrow: Liquid Cooling Energy Storage System PowerTitan ST2752UX

© by Sungrow:  Liquid Cooling Commercial Energy Storage System PowerStack (e.g. ST535kWh-250kW-2h)

Kontakt os

Sungrow har etableret et lokalt salgs og service team i Danmark og er fast besluttet på at bidrage til en bæredygtig energifremtid.

Kontakt os i dag, og tilmeld dig Sungrow Experience Day for at møde det lokale team og lære mere om mulighederne med Sungrow! Specifikke spørgsmål om det danske marked? Kontakt Thor via t.stilling@sungrow-emea.com.

Sungrow er det mest pålidelige mærke inden for invertere og en global leder inden for vedvarende energi. Vores produkter kan fås i 150 lande. Få mere at vide på www.sungrowpower.com.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063